Despre noi

 

“Probleme cu multifuncționala… sună complicat, vin la pachet cu frustrări, și durează o veșnicie până se rezolvă!”

Nu de puține ori am auzit aceste cuvinte sau replici similare — pentru că, în esență, aceasta este percepția cea mai comună când vine vorba de servisarea imprimantelor și multifuncționalelor de birou.

E și-așa suficient de neplăcut când apar astfel de probleme, pentru că îți afectează productivitatea sau chiar îți pot compromite anumite proiecte. Dar când mai adaugi și un efort excesiv de a găsi pe cineva care să remedieze rapid situația, plus o experiență mult prea rece pe parcursul întregului proces, nu e de mirare că entuziasmul e la cote minime în asemenea momente.

Cu aceste neajunsuri în minte l-am creat pe Copyero — eroul prietenos al imprimantelor și multifuncționalelor. Te întâmpină de la început cu un zâmbet, și te ghidează pas cu pas în fiecare etapă, de când te gândești să-ți cumperi o imprimantă sau o multifuncțională și până când vine momentul să renunți la ea. Cu alte cuvinte, îți este alături pentru consultanță, achiziție, livrare, instalare, training, mentenanță, consumabile, și chiar reciclarea echipamentelor vechi.

Iar când ai o problemă cu un echipament, îți face 3 promisiuni: că îți răspunde telefonic la solicitare în maxim 20 minute, că va face tot posibilul să-ți ofere soluții alternative de funcționare până vă vedeți, și că va “zbura” spre tine în maxim 24h în Alba Iulia și în 48h în zonele din județ.

Acesta este spiritul nostru, pe care l-am transpus în grijuliul Copyero, și ne bucurăm să-l punem în slujba ta așa cum ne pricepem noi mai bine. Ne dorim cu ardoare să te scăpăm de griji când vine vorba de achiziția și servisarea imprimantelor și multifuncționalelor de birou. Și așteptăm cu nerăbdare să simți asta chiar de la prima noastră interacțiune. Ție nu-ți rămâne decât să ne adaugi pe lista ta de numere favorite din agendă — de restul ne ocupăm noi!

 

Valorile noastre

Salvăm timp

Răspundem rapid la solicitări, ajungem curând la tine, și îți oferim soluții alternative de funcționare până atunci. Pentru că timpul tău este important și pentru noi!  

Creăm conexiune

Ne dorim să-ți oferim și o experiență plăcută, nu doar soluții tehnice eficiente. Suntem deschiși, glumeți, și adăugăm un strop de căldură în tot ceea ce facem.

Oferim susținere

Vrem să te scăpăm de griji și să devenim “eroii” care-ți rezolvă toate problemele pe care le întâmpini cu imprimantele sau multifuncționalele de birou — de la achiziție și până la reciclare, suntem aici pe poziții!